Spørsmål og svar

Vi ønsker å registrere oss som kunde og bestille kurs, hvordan gjør vi det?

Klikk på "Bli kunde" og fyll ut informasjonen for virksomheten, samt personen som skal administrere brukerkontoen. Så fort dette er gjort, kan du begynne å legge til nye deltakere og kurs.

Kan man endre personen som administrerer kontoen?

Ja, send en e-post til support@safepac.eu med iformasjon om den nye personen.

Hvor fort kan vi starte kursene?

Et kurs kan startes umiddelbart etter at det er bestilt.

Hva koster et kurs?

Pris per kurs varierer avhengig av hvor mange du kjøper, jo mer du kjøper desto billigere vil prisen bli. Hvordan bestiller jeg kurs til meg selv? Når du er logget inn, klikk på "kjøp" og "bekreft" på de ønskede kursene.

Hvordan bestiller jeg kurs for deltakerne mine?

Når du er logget inn som administrator klikker du på "invitere brukere" og fyller i deltakers opplysninger og hvilke kurs som deltakerne vil gjennomføre. Hvorfor står et kurs registrert som "expired"? Online kursene oppdateres jevnlig ettersom forskrifter stadig forandres. For å unngå faren ved å gjennomføre en eldre versjon av kurset som kan inneholde gammel og feilaktig informasjon er kursene tilgjengelig i seks måneder etter ordredato.

Hvorfor kan jeg ikke logge inn?

Sannsynligvis er innloggingsinformasjonen stavet feil. Som administrator i hovedkontoen har du tilgang til påloggingsinformasjonen som er registrert. Sjekk først der, hvis problemet fortsetter, vennligst kontakt Safepac.

Hvordan bytter jeg navnet på en av mine deltakerne som er feilstavet?

Feil informasjon må justeres manuelt av Safepac. Send en e-post med ønsket justering.

En deltaker vi har kjøpt kurs for har nå sluttet før kurset ble fullført. Kan vi endre navn på denne personen til en ny deltaker?

Ja, send en e-post til support@safepac.eu med informasjon om personen som skal tas bort samt informasjon om den nye deltakaren. Et administrativt gebyr på 50 SEK belastes for denne endringen.Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more